Barbara Vicković, domaća kazališna, filmska i televizijska glumica rijetko se pojavljuje u javnosti i priča o svom privatnom životu otkako se prije nekoliko godina razvela od bivšeg supruga. 

Trenutno Barbaru možemo gledati na malim ekranima u HBO seriji Uspjeh, a ako je suditi prema njenim društvenim mrežama, osim u glumi, 47-godišnjakinja najviše uživa u slobodnom vremenu koje provodi sa svojim sinovima. Tako je svog mlađeg sina Matiju glumica sada odlučila predstaviti i na Instagramu, te podijeliti male stvari iz svog velikog života.

'Pozdrav svima.! već je pomalo kasno i inače već odavno spavam, ali večeras sam “završila” na Instagramu. I neka sam. Sutra se ne moram ustati u cik zore jer snimam tek u ranim popodnevnim satima. U posljednje vrijeme imam želju podijeliti s vama male stvari iz moga, meni velikog života, a da se uopće nisam predstavila. Ja sam Barbara.. puno toga stane unutar toga, ali bit će vremena, pomalo ćemo se otkrivati. ovo divno dijete pokraj mene je Matija, moj sin, moje sidro, biće koje mi je povjereno na brigu i čuvanje, moj učitelj, jedan od smisla i razloga moga postojanja na ovoj Planeti. O onom starijem neću sad dok je zauzet svojim raznoraznim geometrijama, formulama..' napisala je Barbara uz fotografiju sa sinom.