Story radio
Početna Celebrity 2807 prikaza 15. ožujka 2019.

BARBARA VICKOVIĆ: 'Totalno sam se zaljubila'

Robert Gašpert.

Sve je otkrila samo za Story.hr

Glumica Barbara Vicković, koju gledamo u ulozi Zorkine kćeri Mire u gledanoj seriji 'Na granici', nakon nekoliko mjeseci stanke zbog zahtjevnog ritma snimanja, počela je ponovno trenirati boks.

Tako je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz boksačkog kluba i napisala: 'Trening za kraj dana'.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

 

Samo za Story.hr otkrila je koliko joj znači ovaj sport koji se tradicionalno smatra muškim, i kojim se, uz prekide, bavi već tri godine.

 'Želim odmah reći da se ne bavim borbama u ringu niti to namjeravam. Ja sam još u fazi učenja kako se pravilno udara i kreće, jer to uopće nije jednostavno kako se čini. Boks mi je više rekreacija, ljubav i izvor dobre energije. Meni nema boljeg načina za izbacivanje znoja i toksina. Boks 'izgori' toliko energije i kalorija, oblikuje mišiće i nakon treninga me toliko preplave hormoni sreće endorfini da sam se totalno zaljubila', otkrila je lijepa glumica, koja za održavanje dobre linije, kad god ulovi vremena između snimanja, boks kombinira s pilatesom, teretanom, žustrim hodanjem i planinarenjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbara Vicković (@barbaravickovic)

Na pitanje izbacuje li nagomilani stres i frustracije udaranjem u vreću, i zamišlja li pritom osobu koja ju je tog dana naljutila, Barbara tajnovito odgovara: 'Ja se stresa rješavam na druge načine, ali ne bih o tome. Mislim da ako je čovjek dobro posložen u sebi, nema potrebe za takvim mehanizmima. Stres i umor jednostavno nestanu nakon boksa jer on kombinira aerobnu i anaerobnu vježbu, što je idealno, a velika mi je prednost i što mi je boksački klub blizu u kvartu i trener mi je fenomenalan'.  

Dobrobiti vježbanja se na 48-godišnjoj glumici itekako primijete, a u prijašnjem razgovoru za Story.hr otkrila je da nije pobornica pretjeranih estetskih zahvata i mijenjanja svog izgleda iz temelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbara Vicković (@barbaravickovic)

'Teško je usporiti starenje i nema čarobnog štapića koji bi to učinio. Tko god kaže da je starenje lako, laže. Nije se lako pomiriti s time da godine idu, ali u tome treba pronaći ljepotu. Danas sve žene izgledaju isto, kao da se gubi kontrola nad prirodnom estetikom. Starenje se može usporiti pomoću malih korekcija, pa ako si možemo pomoći malim sitnicama, zašto ne?', zaključila je naša sugovornica.

 

Komentari