Iako je gledatelji uglavnom pamte po ulogama negativki, glumica Barbara Vicković privatno je baš onakva kakvu ju gledamo u seriji 'Na granici'. Topla, emotivna i nadasve brižna majka kojoj su sinovi Frano i Matija centar svijeta te najveći izvor sreće. Otkrila nam je da su joj četrdesete donijele svijest o zahvalnosti na svemu što ima, zna, osjeća i proživljava te onome što joj nedostaje, ali i nove uloge pa tako ova 48-godišnja Zadranka posljednjih nekoliko godina živi sto na sat. Kako provodi slobodno vrijeme, koje životne vrijednosti nastoji naučiti sinove te nedostaje li joj muški oslonac u životu, otkrila je u intervjuu za Story. 

Gledamo vas u ulozi Mire Masle u seriji 'Na granici', čija se cijela obitelj bavi švercom. Biste li se usudili tako nešto i u stvarnosti raditi?

Prije nekoliko godina telefonski su me pozvali da dođem u policijsku postaju. Moram priznati da sam se na trenutak preplašila jer mi nije bilo jasno što se događa. Kada sam stigla tamo, odveli su me na ispitivanje i objasnili mi kako sumnjaju da netko putem moga telefonskog broja šverca duhan. Navodno je i moj broj bio u oglasniku, ne mogu se više sjetiti kako se točno odvijala cijela situacija. Tada mi se u glavi samo vrtjelo kako nemam načina da im dokažem da nisam švercerica. Naravno, policija je brzo shvatila da nemam nikakve veze s tim. 

Cijeli ekskluzivni intervju s Barbarom Vicković pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 30. siječnja 2019. godine