Premda njegov sin Brooklyn u posljednje vrijeme ima problema s alkoholom, Davida Beckhama to nije spriječilo da mu za vikend dozvoli primiti volan u ruke kako bi provozao svoja dva brata i sestru po grbavim poljima engleskog sela. 

Victoria je najvjerojatnije ostala kod kuće nadgledati pripremanje nedjeljnog ručka i raditi na novoj modnoj kolekciji, a mudri tata Beckham poveo je 20-godišnjeg Brooklyna, 16-godišnjeg Romea, 13-godišnjeg Romeo Cruza, 7-godišnju kći Harper Sven i njihovu kujicu na zabavnu vožnju s buggyem.

Ne čudi da je bivši igrač LA Galaxya i jedan od najbogatijih ljudi u Britaniji odveo problematičnog sina u prirodu, gdje ga može imati na oku, za razliku od londonskih noćnih klubova iz kojih se Brooklyn u posljednje vrijeme vraća u pijanom stanju.     

Podsjetimo, nedavno je fotografiran na povratku iz noćnog izlaska u društvu djevojke, 22-godišnje manekenke Hanne Cross, a pažnju je najviše privukla limenka piva koju je držao u ruci šetajući ulicama Londona. Nakon fotografija na kojima je snimljen kako sjedi na podu jedne londonske ulice u potpuno dezorijentiranom i alkoholiziranom stanju nakon burnog noćnog izlaska, javnost nije blagonaklono reagirala na ove posljednje. 


Neimenovani izvor za Daily Mail otkrio je kako se Brooklyn očito opustio tijekom kobne večeri te se doveo u poprilično alkoholizirano stanje, a brinulo ga je to što je izgubio svoju djevojku, manekenku Hanu Cross te ju je očajnički pokušavao pronaći. Brooklyn i dvije godine starija Hana u vezi su od kraja prošle godine. Prije nego se zaljubio u sadašnju djevojku, Brooklyn je bio u četverogodišnjoj vezi s glumicom Chloe Mortez.