Story radio
Početna Celebrity 797 prikaza 25. ožujka 2019.

Beckham sinu koji voli popiti dao volan u ruke

Profimedia.

Nije ga briga što mediji pišu

Premda njegov sin Brooklyn u posljednje vrijeme ima problema s alkoholom, Davida Beckhama to nije spriječilo da mu za vikend dozvoli primiti volan u ruke kako bi provozao svoja dva brata i sestru po grbavim poljima engleskog sela. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Victoria je najvjerojatnije ostala kod kuće nadgledati pripremanje nedjeljnog ručka i raditi na novoj modnoj kolekciji, a mudri tata Beckham poveo je 20-godišnjeg Brooklyna, 16-godišnjeg Romea, 13-godišnjeg Romeo Cruza, 7-godišnju kći Harper Sven i njihovu kujicu na zabavnu vožnju s buggyem.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Ne čudi da je bivši igrač LA Galaxya i jedan od najbogatijih ljudi u Britaniji odveo problematičnog sina u prirodu, gdje ga može imati na oku, za razliku od londonskih noćnih klubova iz kojih se Brooklyn u posljednje vrijeme vraća u pijanom stanju.     

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Podsjetimo, nedavno je fotografiran na povratku iz noćnog izlaska u društvu djevojke, 22-godišnje manekenke Hanne Cross, a pažnju je najviše privukla limenka piva koju je držao u ruci šetajući ulicama Londona. Nakon fotografija na kojima je snimljen kako sjedi na podu jedne londonske ulice u potpuno dezorijentiranom i alkoholiziranom stanju nakon burnog noćnog izlaska, javnost nije blagonaklono reagirala na ove posljednje. 

 | Author: Profimedia Profimedia.


Neimenovani izvor za Daily Mail otkrio je kako se Brooklyn očito opustio tijekom kobne večeri te se doveo u poprilično alkoholizirano stanje, a brinulo ga je to što je izgubio svoju djevojku, manekenku Hanu Cross te ju je očajnički pokušavao pronaći. Brooklyn i dvije godine starija Hana u vezi su od kraja prošle godine. Prije nego se zaljubio u sadašnju djevojku, Brooklyn je bio u četverogodišnjoj vezi s glumicom Chloe Mortez.

 

Komentari