I dok se mega popularna ženska grupa iz 90-ih, Spice Girls, večeras sprema za svoj prvi povratnički koncert u parku Dublin Croke, suprug jedne od 'Spajsica', po mnogima i najslavnije, bivši 44-godišnji nogometaš David Beckham, poželio im je sreću na svom Instagram storyu. Pritom je na sladak način otkrio kako se Victoria Beckham osjeća prije početka povratničke turneje, ali i kako se on osjeća u vezi toga.  

Brižni David pokazao je koliko cijeni svoju svoju godinu dana stariju suprugu i početak njene karijere, s grupom koja ju je dovela do planetarne slave. Pritom je nije propustio uzdići na tron svih 'pikantnih' djevojaka. 'Kao netko tko je dijelio život s Posh Spice posljednje 23 godine, znam koliko će joj ovo danas biti emotivno. Zato želim svim djevojkama svu sreću na njihovoj nevjerojatnoj turneji. Postojati će uvijek samo jedna Posh Spice', napisao je.

Podsjetimo, povratnička turneja ove peteročlane ženske grupe, koju čine 46-godišnja Geri Horner, 43-godišnja Mel B, 43-godišnja Emma Bunton, 45-godišnja Mel C i Victoria Beckham, umalo je otkazana zbog problema koje je Mel B imala s vidom nedavno. Na jedno oko slabije vidi zbog neuspjele laserske operacije od prije desetak godina, a prije nekoliko dana jurila je u bolnicu jer je izgubila vid i na drugo oko. Srećom, bila je riječ o upali, koju su liječnici uspjeli ublažiti te nije ostala trajno slijepa. Nažalost, Spice Girls u povratničkom sastavu bit će bez Victorie Beckham. Ona im je poželjela sreću na društvenim medijima, ali je odbila sudjelovati na turneji. Ipak, šuška se kako će stati na pozornicu na Wembleyju 14. lipnja, no pod uvjetom da ne pjeva. Navodno je pristala sudjelovati u koreografiji i nakratko se pojaviti na jednom od koncerata, ali veći angažman od toga je ne interesira jer se posvetila svom modnom brendu.