Story radio
Početna Celebrity 2464 prikaza 15. travnja 2019.

Beckham uhvaćen u razmjenjivanju nježnosti s mlađahnom djevojkom

Profimedia.

Nisu se mogli sakriti od fotografa

Brooklyn Beckham, 20-godišnji sin jednog od najpoznatijeg para na svijetu, Victorije i Davida, javnosti, a i roditeljima je prije nekoliko mjeseci predstavio svoju djevojku, 21-godišnju manekenku Hanu Cross. Naime, par od tada provodi svaki slobodan trenutak zajedno te se pojavljuju i na mnogim društvenim događanjima, a jedno od posljednji je i glazbeni festival 'Coachella', koji se prošlog ovog vikenda u Kaliforniji.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Fotografi su ih uhvatili u trenutku kada je lijepa Hana sjedila Brooklynu u krilu, držeći se za ruke. Najstariji sin bračnog para Beckham za festival na otvorenom se odlučio za casual odjevnu kombinaciju te je odabrao jeans hlače, majicu kratkih rukava te bijele tenisice. Kao modni dodatak nosio je sunčane naočale koje nije skidao s lica te je outfit začinio prstenjem i narukvicama. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Zgodna Hana je slijedila svog partnera u casual stilu te se odlučila za široke smeđe hlače s kariranim uzorkom oko struka i bijelu majicu kratkih rukava, a također se odlučila zabavljati i s minimalno šminke na licu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari