Jedna od najljepših žena na svijetu, pjevačica Beyonce, uhvaćena je u rijetko viđenom naletu ljubomore. Ona i njen suprug Jay Z, koji je nedavno postao milijarder, u srijedu su uživali u prvom redu na košarkaškoj utakmici Golden State Warriorsa i Toronto Raptorsa, u društvu vlasnika Golden State Warriorsa Joea Lacoba i njegove supruge Nicole Curran, a snimka tog događaja postala je hit na društvenim mrežama zbog Beyonceinog ponašanja.

Nakon što je sportski TV kanal ESPN na Twitteru objavio video na kojem 49-godišnji Jay Z i Nicole razgovaraju, dok 37-godišnja Beyonce sjedi između njih, korisnici su počeli komentirati njen izraz lica i ljubomoru koja se jasno vidi na snimci.

— ESPN (@espn) 6. lipnja 2019.

Nicole se u jednom trenutku nagnula prema Jayju kako bi mu nešto rekla, na što se Beyoncein izraz lica odmah promijenio te je kolutala očima i čekala da završe. Potom se pomaknula tako da je blago gurnula nazad  'prijetnju' prema mjestu gdje sjedi, kako bi prestala pričati s njenim suprugom, što je zabavilo korisnike društvenih mreža koji su objavili lavinu komentara. 

'Pogledajte joj facu', pisali su, 'čini se kako se Beyonce ne sviđa da itko razgovara s Jayem','Jay Z više nije takav gangster pored nje', 'Beyonce ju ne može podnijeti, bolje joj je da pusti njenog muškarca na miru'. Podsjetimo, Jay Z i Beyonce vjenčali su se 2008. godine i imaju troje djece, šestogodišnju Blue Ivy te jednogodišnje blizance Rumi i Sir.