Postoji nekoliko stvari na svijetu koje su raskošne kao što je posjedovanje privatnog mlažnjaka, zbog čega su slavne osobe nerijetko spremne platiti desetke milijuna dolara. Pjevačica Beyonce i njezin suprug Jay-Z nisu iznimka, a ovoga puta Beyonce je svojim pratiteljima omogućila uvid u kabinu unutar koje provodi mnogo vremena dok obilazi svijet na svojoj turneji.

Na svom Instagram profilu s obožavateljima je podijelila video kolaž sastavljen od niza fotografija koje prikazuju luksuznu unutrašnjost njezinog privatnog aviona. Između nekoliko kožnih fotelja, u ambijentu koji više nalikuje dnevnoj sobi nego avionskoj kabini, Beyonce pozira u Zimmerman rozom kompletiću ukrašenom zanimljivim uzorkom. Avion unutar kojeg je fotografija nastala, Beyonce i njezin suprug koriste kako bi obilazili postaje na njihovoj zajedničkoj turneji pod nazivom On the Run II, a zapravo je poklon koji je prema navodima stranih medija Beyonce urućila svom suprugu povodom Očevog dana. Osim prostorije za boravak, avion posjeduje i kuhinju, spavaću sobu i dvije kupaonice. 


Ipak, Beyonce i Jay-Z nisu jedine slavne osobe koje su za ovakav oblik luksuznog transporta spremne izdvojiti milijune dolara. Televizijska voditeljica Oprah Winfrey posjeduje mlažnjak pod nazivom Bombardier Global Express XRS, a njegova vrijednost procijenjena je na vrtoglavih 42 milijuna dolara. Floyd Mayweather ponosni je vlasnik ne jednog, nego dva privatna aviona. Premda njihova vrijednost nije poznata, njegov Gulstream III ima mjesta za 12 putnika, a detalji u avionu poput umivaonika i držača za čaše, optočeni su zlatom. Strastveni ljubitelj aviona je i glumac John Travolta zbog čega posjeduje čak sedam zrakoplova, a najskuplji u njegovoj floti, zasigurno je Boeing 707. Glumac je toliko prvržen svom letećem 'ljubimcu' da ga drži u zasebnom hangaru povezanom s njegovom vilom na Floridi.