Posljednjih nekoliko dana u stranim su se medijima počele pojavljivati teorije zavjere vezane za Beyonce Knowles. Naime, prema pisanju Mirrora, pjevačica je zapravo majka Solange za koju se dosad vjerovalo kako je njezina mlađa sestra. Tako, izvori stranih medija tvrde da je Beyonce rodila Solange kad je imala svega 12 godina, a njezini roditelji odgajali su ih kao sestre.

Ove glasine krenule su od Beyonceinog suradnika, koji je radio s njom četiri godine. Navodno je rođakinja pjevačice potvrdila kako je 32-godišnja Solange Beyoncina kći, a pjevačica je zapravo rođena 4. rujna 1974. godine, a ne 1981. kako tvrdi, što bi značilo da ima 44 godine.

'Beyonceina rođakinja mi je rekla da je Beyonce Solangeina majka. To mi je rekla u povjerenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Nije sarkastičan tip tako da sumnjam da bi izmislila nešto ovako skandalozno o svojoj rođakinji', rekao je izvor.

Da Beyonce laže o svojoj dobi ukazuje i podatak da je 46-godišnja glumica Gabrielle Unionizjavila da se Beyonce i ona poznaju iz tinejdžerskih dana. Ako je Beyonce uistinu rođena 1981. godine, kao što tvrdi, onda je nemoguće da su u isto vrijeme bile tinejdžerice jer je razlika u dobi između njih dvije devet godina. Da priča bude još bizarnija, ako je istinita, Beyonce je već baka budući da je Solange rodila sina Daniela kada je imala samo 18 godina.