Osim zbog atraktivnog izgleda, George Clooney oduvijek je bio miljenik žena zbog svog šarma, iskrenosti i pažnje koju pridaje nježnijem spolu, a osobito kada je riječ o njegovoj supruzi Amal Clooney. Holivudski glumac i njegova odabranica prije nekoliko mjeseci postali su roditelji blizanaca, a par uživa u svakom trenutku obiteljskog i bračnog života.

O tome koliko voli svoju suprugu i što sve na njoj voli George je pričao u intervjuu prilikom gostovanja kod Davida Lettermana, 'My Next Guest Needs No Introduction'. ' 'Moram priznati, i prije negoli smo dobili blizance, osjećao sam nevjerojatnu ljubav prema njoj. Osjetio sam da sam napokon upoznao nekog za koga bih dao svoj život. Nekog čiji mi je život značio više od mog, a to nikada prije nisam doživio', iskreno je ispričao glumac.

Ova lijepa i iskrena izjava nije jedina koju je George izrekao o Amal. Da je i danas zaljubljen u Amal kao što je bio i kada ju je prvi puta ugledao dokazuju i njegove riječi koje je u rujnu 2017. posvetio supruzi za američke medije. ' 'Pomislio sam koliko je lijepa, duhovita i, očito, pametna', priznao je glumac te dodao kako je, u vrijeme kada ju je htio zaprositi, imao sumnje: 'Moja jedina sumnja bila je hoće li ona pomisliti da se sve odvija prebrzo. No, bilo je očito da smo savršeni jedno za drugoga. Od prvog trenutka osjetili smo sreću, kada smo jedno uz drugoga, i od tada smo sretni', priznaje 56-godišnjak.

Ponosni roditelji Alexandra i Elle zbog poslovnih obaveza nerijetko su razdvojeni, a glumac ne krije kako se nosi s tim - 'Razgovaramo preko video poziva, no uvijek se trudimo da nismo predugo razdvojeni. Provodimo nevjerojatno puno vremena zajedno i ne imati te 'rupe' odvojenosti. Za sada smo uspjeli posložiti sve i to začuđujuće dobro, s obzirom na njezin i moj posao.'