Glumica Salma Hayek danas je proslavila svoj 52. rođendan. Zanosna Meksikanka poznata je po brojnim filmskim ulogama kao što su 'Od sumraka do zore', 'Čuvaj me s leđa', 'Divlji zapad' te 'Desperado'. Prošle se godine našla se u centru pozornosti kada je progovorila o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu. Otkrila je neugodne situacije s Harveyjem Weinsteinom u kojima se našla dok su 2002. godine zajedno radili na filmu 'Frida'.

Simpatična glumica Salma Hayek i njezin suprug, milijarder François Henri Pinault, nedavno su po treći su puta obnovili bračne zavjete nakon 10 godina braka. Romantičnu ceremoniju održali su na Bora Bori, a Salma je na fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, blistala od sreće.

Salma i François Henri Pinault, prvi su se puta oženili u Parizu, a unatoč tome što je njihovo vjenčanje bilo kao iz bajke, Salma je na vjenčanju ronila suze. Razlog tome je pomalo neobičan, ali dovoljan da uništi bajkovitu atmosferu. Naime, Salma je bila nezadovoljna izgledom svadbene torte. 'Imala sam najbolje vjenčanje na svijetu. Bilo je nevjerojatno i sve je bilo savršeno. Osim torte. Torta je bila užasno ružna. Imala je oblik modernog svemirskog broda i bila je ukrašena nekim kuglicama i čudnim stvarima. Uopće nije izgledalo kao torta i nije imalo nikakve veze s vjenčanjem', kazala je svojevremeno i dodala kako je od očaja briznula u plač i samo je željela da nitko ne gleda u tu strahotu.

Glumica slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a čini se kako joj godine nimalo ne škode pa tako ova crnka i u 52. godini života mami udahe muškaraca diljem svijeta.