Bez dlake na jeziku, 33-godišnja Andrea Andrassy, kolumnistica, spisateljica i neki bi rekli, kraljica društvenih mreža, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja je raznježila i probudila nostalgiju među njezinim mnogobrojnim obožavateljima. Kolumnistica je objavila tri fotografije, iz 2004., 2013. i ove godine, na kojima je s voditeljicom i producenticom, 39-godišnjom Antonijom Blaće, i time pokazala koliko su se promijenile, ali i otkrila da su njih dvije prijateljice već dugi niz godina.

'Bez lažne skromnosti mogu reći da sada izgledam puno bolje', napisala je Antonija i podijelila objavu na svom Instagram storyju. Naime, djevojke su prije 15 godina fotografirane u potpuno drugačije izdanju. Tada su bile odjevene u crne majice, ali bez teške šminke, osim sjaja na usnama i laganog rumenila. Za tu prigodu odlučile su se i za raspuštenu kosu gdje vidimo prirodnu kovrčavu dužu kosu 39-godišnje voditeljice. 

Danas ove dvije uspješne žene svojim izgledom mame poglede gdje god se pojave, a nerijetko odabiru glamurozne i trendi odjevne kombinacije. Tako je 33-godišnja spisateljica za nedavni događaj odlučile odjenuti elegantnu zlatnu dugačku haljinu s crnim detaljima i velikim prorezom s lijeve strane, a Antonija tamnoplavi duži sako gdje je mašnom istaknula struk. Kosu je odlučila svezati u 'neukrotivu' punđu, a cijelu kombinaciju začinila velikim naušnicama.