Vedrana Linardić, svojedobno proglašena za najseksi Hrvaticu, žarila je i palila domaćim modnim pistama, pojavila se na nekoliko vrlo zapaženih TV reklama, ali u javnosti je većinom ostala zapamćena kao bivša djevojka našeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke.  Danas je Vedrana učiteljica razredne nastave, modnim pistama nije rekla zauvijek zbogom, ali se na njima prošeće znatno rjeđe nego što je to prije imala naviku činiti.

No, iako ne krasi modne kampanje, Vedrana još uvijek izgleda sjajno i mami poglede gdje god da se pojavi. Tako je bilo i prošlog vikenda kada je sa sestrom Sunčicom skoknula na kupanje nedaleko Lovrana. Vedrana uživa u ženskom društvu i za njezino ime se već dugo ne veže niti jedan muškarac.

Svojevremeno je za Story izjavila kako točno zna kakvog dečka traži. Iskrenost, domišljatost, ali i odličan smisao za humor samo su neke od osobina na kojima 33-godišnja Vedrana inzistira kad je o ljubavi riječ.  Očito još uvijek nije pronašla muškarca s tim karakteristikama.