Iako je se najviše pamti po danima kada je pohodila zagrebačke narodnjačke klubove s nekadašnjim zaručnikom Vedranom Ćorlukom zbog kojeg je i postala poznata javnosti, čini se kako Iva Buzov još uvijek nije potpuno nestala sa scene i kako se čini, još uvijek ima pik na nogometaše. 

Danas nije toliko aktivna na društvenim mrežama pa broji svega 50ak fotografija od kojih se na nekoliko nalazi u poznatom muškom društvu. Na jednoj od fotografija, koju je sada već uklonila, nalazi se Michael Ballack, jedan od nekad najplaćenijih i najpopularnijih njemačkih nogometaša koji više aktivno ne igra, već se, sudeći po viđenom, uživa u Ivinom društvu u noćnom klubu. Michael je prije šest godina otišao u mirovinu, te je u braku s bivšom suprugom dobio tri sina. 'Priđe meni neki lik, drago mi je Majkl. Plešete li, ne bih hvala, radije bih se udala. Može odmah, curo draga. Majkl, šala, šala' napisala je Iva stihove Severinine pjesme u opisu fotografije s nogometašem. 

Inače, prije sedam godina je pukla ljubav između Vedrana i Ive koji tada nije skrivao kako je Iva za njega savršena žena i sve ono što njemu treba. Preselili su se zajedno u Englesku gdje su se i zaručili, a nekoliko godina kasnije ljubavi je došao kraj.