Story radio
Početna Celebrity 3353 prikaza 13. veljače 2018.

Bivša Miss Hrvatske ne krije sreću zbog druge trudnoće

Instagram.

Još jedna potvrda velike ljubavi

Bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj i poduzetnik Marijan Bračulj presretni su jer čekaju drugo dijete. Lijepa Zagrepčanka u IN magazinu Nove TV otkrila je kako je u petom mjesecu trudnoće. Braci ili seki se veseli i njihova jednoipolgodišnja kćerkica Lena koja je prije nekoliko mjeseci 'otkrila' hodanje pa je roditelji hvataju po cijeloj kući.

Antonija priznaje da je beba planirana, ali da ih je trudnoća ipak iznenadila zato jer se dogodila vrlo brzo. Missica ima velikih problema s mučninama, a najgora su bila prva tri mjeseca kada je čak završila na infuziji.

Par se još uvijek dogovara oko imena za bebu. Domaća ljepotica za sada je dobila nešto manje od pet kilograma i trudi se jesti zdravo i raznoliko. Ova trudnoća, kaže Antonija, vrlo je rizična, a ni s prošlom nije joj bilo lako. Naime, djevojčicu Lenu rodila je hitnim carskim rezom. 

Podsjetimo, svoje prvo dijete bivša Miss Hrvatske i njezin odabranik dobili su 21. kolovoza 2016. godine. Par se zaručio tijekom putovanja u Portugal, baš na Antonijin 25. rođendan, a bračne su zavjete izmijenili u lipnju prošle godine. 

 

#torredealtamar #dinner #barcelona #instafood

Objavu dijeli A N T O N I J A B R A Č U LJ🌸 (@antonija_braculj)

Komentari