Kristina Sajko Dvornik 2010. godine pobijedila je u američkom showu ‘Project Runway’ koji vodi slavna manekenka Heidi Klum, a tada je svojoj manekenskoj karijeri otvorila brojna vrata. Ipak, lijepa Hrvatica život 'preko Bare' posvetila je obitelji, a od modelinga je odlučila dići ruke. Kristina je oduvijek plijenila pozornost svojim specifičnim izgledom, pa je tako, umjesto duge kose, koja je sinonim za ženstvenost, hrabro nosila kratke frizure i isticala se od ostalih.

Sada se Kristina odlučila za novu promjenu frizure, pa je svoju kratku kosu dodatno skratila. Da stvar bude još dramatičnija, za njezin je makeover zaslužna njezina prijateljica Petra Mastelić koja joj je mašinicom spretno odrezala plave pramenove kose.

Svojim novim izgledom Kristina se pohvalila na Instragramu i za novu frizuru dobila pregršt komplimenata oduševljenih prijatelja i pratitelja. Osim što ju je ošišala, Petra je Kristininu kosu i obojala u tamnu boju, a nekoliko fotografija samog procesa, objavila je i na Instagram storyju.