33-godišnjoj fotografkinji i bivšoj Miss Hrvatske, Rajni Raguž, u posljednjih nekoliko godina život se potpuno promijenio otkako je postala majka. Domaća ljepotica i njezin suprug Tomislav Čuljak, svoje su prvo dijete, kći Gretu dobili u studenom 2016. godine, a nedugo nakon nje, točnije u studenom prošle godine na svijet je stigao i sinčić Ivan.

'Moram priznati da mi je lakše sada kada imam dvoje djece nego što mi je bilo kada sam imala samo Gretu. A možda sam samo ja sada opuštenija', kazala nam je Rajna i dodala kako je njezin sin Ivan već počeo puzati. Bivša misica otkrila nam je i da se njezino dvoje djece karakterno jako razlikuje, a Ivan se pokazao kao manje zahtjevna beba od Grete. Budući da je između sestrice i brata tako malena starosna razlika, upitali smo Rajnu kako se slaže njezino dvoje dječice.

'Greti u početku, kada je Ivan došao kući, ništa nije bilo jasno. Ona je i dalje tražila vrijeme samo za sebe, a ja sam joj ga srećom mogla  pružiti jer sam imala gdje ostaviti Ivana', priznala je Rajna i dodala da je otkako je Greta propričala sve mnogo lakše. 'Sad mogu sve s njom. Iako još ne slaže cijele trečenice, možemo se sporazumjeti i uspješno komuniciramo', pohvalila se.

Budući da je Ivana rodila tek krajem prošle godine, Rajna se još nije potpuno vratila na posao, no povremeno ipak radi. 'Imam sreće što sam oduvijek bila noćni tip i pretežito radila navečer, pa mi to sada s njih dvoje odlično odgovara', kazala je i dodala kako ima i divne kolege koji joj pomažu s poslom kad god je to potrebno.

Za kraj, Rajna nam je otkrila i što misli o proširenju obitelji. 'Nisam planirala ništa od ovoga što mi se dosad dogodilo u životu, pa neću planirati ni dalje. Shvatila sam da je najbolje da sve bude onako kako priroda odluči. Ako se dogodi da Tomislav i ja dobijemo još jedno dijete, neću imati ništa protiv', zaključila je simpatična mlada mama.