Bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, prije nekoliko godina se već polako odrekla svoje mankenske karijere kako bi uživala u čarima braka i obitelji. Naime, ova 28-godišnjakinja udala se 2017. za poduzetnika Marijana Bračulja, s kojim je dobila dvije kćerkice, Evu, koja je nedavno napunila godinu dana i Lenu koja je proslavila svoj treći rođendan. Za Story.hr, Antonija je otkrila kako su proslavili Lenin rođendan, te kakvi ih izazovi čekaju na jesen.

'Rođendan smo proslavili doma u užem krugu', rekla je Antonija, te otkrila kako će prava proslava biti s prijateljima, ali tek u devetom mjesecu, pošto ih je većina još na ljetovanju pa nema smisla sada slaviti kada većine njih nema. Većina djece obožava poklone, no Antonija ističe kako je njezina djevojčica skromna, pa nije tražila ništa. 

Ove godine, trogodišnjakinja će imati dvije proslave, a iduće godine tko zna, možda će druga proslava imati još više uzvanika s obzirom na to da tek sad na jesen kreće u vrtić. 'Tada nas čekaju novi izazovi, a i nova poznanstva', ispričala je Antonija, koju će zasigurno dočekati mnogo izazova na jesen, koje će bez puno muke uspjeti riješiti uz pomoć svog supruga.