Bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić, ove je zime odlučila izbjeći hladnoću pa će 2018. proslaviti u toplijim krajevima. Ivana je zajedno s dugogodišnjim dečkom Marinom otputovala na Tajland, a pridružio im se i još jedan par.

A post shared by Ivana Ergic (@ivannna) on

Kako se tamo provode te što jedu, Ivana je sa svojim obožavateljima i pratiteljima podijelila na Instagramu. Ipak, jedan je detalj svima posebno zapeo za oko. Ivana je naime objavila i fotografiju na kojoj uživa u tamošnjoj delikatesi - prženom škorpionu.

A post shared by Ivana Ergic (@ivannna) on

Njezini prijatelji i pratitelji pokazali su svoje zaprepaštenje u komentarima, a avanturistički raspoložena Vodičanka otkrila je kako su prženi škorpioni okusom vrlo slični prženim giricama. Ipak, većina njezinih prijatelja zaključila je kako se oni nikada ne bi sami odvažili na isprobavanje ove, za naše pojmove, neobične delikatese.

A post shared by Ivana Ergic (@ivannna) on

Osim što jede zanimljivu hranu, Ivana je isprobala i slavnu tajlandsku masažu, a sa svojim dečkom i prijateljima uživa i u ostalim čarima dalekih krajeva. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr