Story radio
Početna Celebrity 1788 prikaza 10. travnja 2019.

Bivša Miss Hrvatske nakon dugo izbivanja ponovno u javnosti

Instagram screenshot.

Zablistala je

U zagrebačkoj Tvornici kulture na Zagreb Fashion Destinationu okupilo se mnoštvo poznatih lica od kojih je jedno itekako plijenilo pažnju. 

Naime, bivša Miss Hrvatske, a danas menadžerica, 38-godišnja Ivana Petković Čevra gotovo se potpuno povukla iz javnosti i ostavila je svoju manekensku karijeru po strani, no još uvijek voli posjetiti modna događanja u Zagrebu. Tako je i sada iskoristila priliku da vidi najnovije kolekcije domaćih dizajnera za narednu sezonu. Za tu priliku odjenula je i sama kreaciju domaće dizajnerice Dijane Viljevac u kojoj je plijenila pažnju gdje god da se okrenula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli • Ivana Petkovic Cevra • (@littletreasures_ip)

Pripijena zelena haljina na jedno rame istaknula je Ivaninu besprijekornu liniju, a suptilnim prorezom u prvi plan je stavila duge noge. Kako bi naglasak ipak ostao upravo na haljini, 38-godišnjakinja se odlučila za cipele na visoke potpetice boje šampanjca, a kosu je lagano uvila i raspustila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli • Ivana Petkovic Cevra • (@littletreasures_ip)

Podsjetimo, Ivana je 1999.godine predstavljala Hrvatsku na izboru za Miss svijeta, gdje je ušla među deset najljepših djevojaka. Danas je 38-godišnjakinja majka dvoje djece i u sretnom je braku s Ivanom Čevrom. 
 

Komentari