Story radio
Početna Celebrity 2234 prikaza 06. ožujka 2018.

Bivša Miss Hrvatske obilježila važan datum

Igor Soban/PIXSELL.

Domaća ljepotica razdragano je s obožavateljima podijelila jedan privatan trenutak

Kćerkica bivše missice Maje Cvjetković stara je šest mjeseci. Ovaj važan dan njezini su roditelji obilježili bajkovitom proslavom. 'Šest mjeseci čiste ljubavi', napisala je razdragana Maja uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira s velikim buketom crvenih ruža u društvu supruga koji u rukama drži nosilicu s njihovom kćerkicom. 

Na drugoj objavljenoj fotografiji Maja pozira s prijateljicama, bivšom Kraljicom Hrvatske Anteom Kodžoman i Mateom Franić. 'Vitin polu rođendan', prokomentirala je Antea dok Maja iskoristila priliku kako bi svima jasno dala do znanja da je Vita njezina najveća ljubav. 

Iako joj majčinske obaveze ne padaju teško, a Vitu vodi svugdje sa sobom, Maja sve svoje planove kroji prema kćeri. 'Od sada više nema Maje, sada su Maja i Vita kada god nešto planiram. To znaju i moje prijateljice, ali ne smeta im', objasnila je lijepa Šibenčanka i dodala kako joj majka pričuva kćer kad god želi u miru popiti kavu s prijateljicama. 'Vita je vesela beba, sretna je i puno se smije pa nas sve uveseljava, svi vole kada je sa mnom jer unosi veselje u društvo', pohvalila se nedavno ponosna majka.

Podsjetimo, Bivša Miss Hrvatske se nakon tri godine ljubavi u lipnju udala za poduzetnika Andriju Kevića, a prinova je, kako Maja kaže, došla kao prava kruna njihove ljubavi. Šibenčanka, koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske, sada se prvi puta okušala u izazovima majčinstva, a suprug Andrija posebno je razdragan s obzirom na to da mu je to treća kći i ‘već zna kako je roditeljska ljubav najveća na svijetu’.

Komentari