Iako joj se život okrenuo za 180 stupnjeva i našla se u potpuno novoj ulozi, bivša Miss Hrvatske, 33-godišnja Maja Cvjetković Kević, nerijetko ističe kako je upravo majčinstvo uloga u kojoj najviše uživa. Inače joj majčinske obaveze ne padaju teško, a svoju jednoipolgodišnju kći Vitu vodi sa sobom, Maja ipak kroji svoje planove prema svojoj kćeri. Naime, tako je na svom Instagram profilu pokazala kako njih dvije provode vrijeme u kupnji skupa te time raznježila brojne pratitelje.

Maja se sa svojom mezimicom igrala dok je Vita sjedila u kolicima i smijala se na sav glas. 'Od sada više nema Maje, sada su Maja i Vita kada god nešto planiram. To znaju i moje prijateljice, ali ne smeta im', objasnila je lijepa Šibenčanka. 'Vita je vesela beba, sretna je i puno se smije pa nas sve uveseljava, svi vole kada je sa mnom jer unosi veselje u društvo', pohvalila se ponosna majka svojedobno za Story.hr

Podsjetimo, Bivša Miss Hrvatske se u lipnju 2017. godine udala za poduzetnika Andriju Kevića, a prinova je, kako Maja kaže, došla kao prava kruna njihove ljubavi. Šibenčanka, koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske, sada se prvi puta okušala u izazovima majčinstva, a suprug Andrija posebno je razdragan s obzirom na to da mu je to treća kći i ‘već zna kako je roditeljska ljubav najveća na svijetu'.