Bivša missica Maja Cvjetković nerijetko ističe kako je presretna u ulozi majke i supruge, te svoje trenutke sreće dijeli s obožavateljima.

Tako se Maja, razmišljajući očito o tome kako vrijeme brzo prolazi, prisjetila kako su izgledali njeni trenuci na moru prije godinu dana, dok je malena Vita još uvijek bila u trbuhu. U plićaku je pozirala ponosno pokazujući trbuh i ne skrivajući uzbuđenje zbog onoga što ju čeka. Na drugoj fotografiji Maja danas drži svoju kćerkicu u naručju i ne skida osmijeh s lica te je napisala 'Samo godina dana i sve je drugačije'. Cvjetković je uz to pokazala zavidnu liniju koju je vratila vrlo brzo nakon što je rodila. Svoju bezuvjetnu ljubav bivša missica rado pokazuje na Instagramu gdje objavljuje fotografije s Vitom koju vodi sa sobom kuda god može.

Lijepa Maja nakon tri godine ljubavi, udala se za poduzetnika Andriju Kevića, a prinova je, kako kaže, došla kao prava kruna njihove ljubavi. Šibenčanka, koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske, odlično se snalazi u izazovima majčinstva, a suprugu Andriji Vita je treća kći.