Bivša srpska Missica Dijana Milojković preminula je u 33. godini nakon duge borbe s rakom grlića maternice. Vijest je potvrdio njezin brat Miloš Milojković koji se oglasio na Instagramu i tužnim statusom sestri uputio posljednje zbogom. 'Počivaj u miru sestro', napisao je uz datum njezinog rođenja i smrti. Brojni kolege sa srpske estrade oprostili su se od lijepe Missice, koja će ostati upamćena po svojoj ustrajnosti i neumornoj borbi za život.

Dijana je rođena u Ćupriji 1987. godine, a njezinu karijeru obilježila je pobjeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine. Zatim je na takmičenju u Beirutu 2014. godine postala i 'Miss Europe' te 'Miss sporta'. Nakon osvojenih titula, pristižu joj brojni poslovni angažmani, a u međuvremenu uspijeva završiti čak dva fakulteta - Fakultet za menadžment te Farmaceutski fakultet u Beogradu. Svijet joj se ubrzo preokrenuo kada je saznala da boluje od invazivnog oblika karcinoma grlića maternice. Upravo tada izaziva najveći interes javnosti i stječe brojne obožavatelje zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema raku. Naime, hrabra Dijana postaje motivacijski govornik i otvara blog na kojem je dijeli savjete i prepriča svoja iskustva s opakom bolešću te time inspirira brojne žene.

Veliku podršku u najtežim trenucima davao joj je i njen tadašnji dečko Stefan Karić. Kada je Dijana zbog kemoterapija izgubila kosu, on se u znak podrške ošišao na ćelavo, a ljubav među njih dvoje raznježila je brojne obožavatelje. Stefan je čak istetovirao i njezin lik na svom tijelu, ali u svibnju 2017. godine prekidaju. Dijana je objavila da je razlog njihovog prekida njegova nevjera, koju on do dan danas nije priznao. Od bivše ljubavi oprostio se videom na Instagram profilu na kojem mu ona sjedi u krilu, uz koji je objavio emotivni opis.

Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubedjena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice ! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja 🙏🏼 Zauvek tvoj Stefan! ❤️💯🌎🌟🐬🖇🦁🍀👑😍❣️

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on