Nakon što ju je pjevač Darko Lazić nedavno javno prozvao kako ga namjerno nije pozvala na proslavu petog rođendana njihove kćerkice Lorene, njegova bivša supruga Ana Sević napokon se oglasila i otkrila sasvim drugačiju sliku, javlja Kurir. Na Darkove tvrdnje da je slavlje organizirala bez njegovog znanja i to baš na dan kad je nastupao u inozemstvu, 33-godišnja pjevačica rekla je da to apsolutno nije istina.

Bivša od Darka Lazića: 'Neodgovoran je prema kćeri'
Instagram 

'Da sam željela pratiti njegov stil života i datume nastupa, ostala bih s njim u braku. Zaista ne znam kad pjeva niti tu informaciju mogu dobiti dok mi je on osobno ne kaže. Više puta sam ga zamolila da dođe da se dogovorimo i isplaniramo sve, ali to se nije dogodilo. Dijete nije dužno snositi posljedice nečije neodgovornosti', komentirala je Ana koja je sada u sretnoj vezi s poduzetnikom Danijelom Nedjeljkovićem.

Kako je 27-godišnjem Darku zaručnica Marina Gagić nedavno rodila sina Alekseja, Anu su upitali je li istina da njenom krivicom Lorena još nije upoznala brata. 'Naravno da ne', kratko i jasno je poručila. Podsjetimo, Darko se nakon rođenja Alekseja našao pod paljbom medija i javnosti jer je izjavio kako je 'kći lijepa vijest, a sin je ipak nešto posebno', a dodatno i zato što se nije pojavio na Loreninom rođendanu. Pjevač je potom svu odgovornost prebacio na Anu, a što je prava istina znaju samo dvoje bivših supružnika.