Antonija Stupar Jurkin, bivša RTL voditeljica, a danas zaposlenica u PR-u,  pokazala je kako za nju izgleda prava zimska idila. Lijepa voditeljica je objavila slike iz Austrije, a za dobar provod joj ne smeta hladnoća i snijeg.

U dugom sivom kaputu koji joj savršeno ističe oči pozirala je u prirodi s osmijehom na licu. Za nju je božićni duh počeo već početkom prosinca kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira ispod visećeg, ukrašenog bora. 

S ponosom je pokazala i svoju kćer s heštegom 'like mother like daughter' ispred bogato okićenog bora. Rekla je kako njena obitelj obožava blagdane i cijeli ugođaj Božića: 'Mi još uvijek vjerujemo u Djeda Božićnjaka, zato se kod nas pokloni obavezno otvaraju na božićno jutro'. Također, ističe kako djeca obavezno pojedu čokoladice iz Adventskih kalendara isti dan kad ih dobiju. Pravi božićni ugođaj stvara se i prigodnom glazbom, a bivša voditeljica kaže kako je ona pobornik glazbenih klasika - Mariah Carey i Georgea Michaela.

Kako nam je već odala da će se s obitelji zaputiti na skijanje u Austriju što bi trebalo biti veliko iznenađenje za djecu, pretpostavljamo da je ovaj put u Austriju upravo veliko iznenađenje koje je sa suprugom pripremila djeci.