Nekadašnja članica benda Spice Girls, Emma Bunton, danas supruga i majka dvoji­ce dječaka, vodi obiteljski život, ali ostala je aktivna i u javnom životu kao Unicefova ambasadorica, televizijska i radijska voditeljica te suvlasnica brenda Kit + Kin, koji je pokrenula potaknuta osobnim iskustvom.

Story: Iza naziva Kit + Kin zanimljiva je priča pa nas zanima kako ste se odlučili za projekt proizvodnje dječjih pelena i kozmetike?

Nažalost, moji su se dječaci od rođenja borili s kožnim reakcijama, što je mene kao majku obvezalo da pronađem prirodne i kvalitetne kozmetičke proizvode za njih. No u tome nisam baš uspijevala, što je bilo presudno u odluci da pokrenem odgovoran projekt koji, osim što bi ponudio prikladne proizvode, odražava moj pogled na svijet - kroz ekološku svjesnost i održivost. I tako je nastao ovaj brend koji, osim što se brine o zdravlju djece u raznim projektima zaklade World Land Trust, vodi računa i o očuvanju prašuma, voda te potiče korištenje prirodnih lijekova. Tako pomažemo djeci, roditeljima, ali i čuvamo planet.

Story: Kako uspijevate uskladiti brojne privatne i poslovne obaveze?

Iskreno, sretna sam jer imam veliku obiteljsku podršku. Moj suprug Jade i ja dijelimo sve roditeljske obaveze, a moja majka živi u blizini i rado pričuva dečke. No nastojim biti kod kuće prije njihova odlaska u školu, tijekom ručka te u razdoblju pisanja zadaća i čitanja priče prije spavanja. Moja je obaveza pronaći ravnotežu između uloge poslovne žene i one meni najdraže - majčinske. A posebno zadovoljstvo naši su obiteljski izleti, putovanja, druženja s prijateljima, pripreme rođendana i slavlja. Takvi trenuci zauvijek ostaju u srcu.