Srpska Tenisačica Bojana Jovanovski, koja se krajem 2016. godine udala za Miloša Petrovića, u šestom je mjesecu trudnoće, saznaje srpski Blic. Naime, tenisačica koja je zbog ozljede nedavno svoju karijeru morala završiti, za trudnoću je saznala samo četiri dana nakon što se povukla iz tenisa. 

Bojana bi majka trebala postati već na ljeto, a kako prenosi spomenuti portal, trudnoća prolazi u najboljem redu te će ona i njezin suprug postati roditelji malenog dječaka.

Podsjetimo, Bojana je karijeru prekinula krajem prošle godine, a svoje je pratitelje o tome obavijestila putem Facebooka.

'Moja karijera profesionalnog igrača je završena. Odluku sam donijela teško, nakon mnogo razmišljanja, negodovanja samoj sebi, jer jedan dio mene još uvijek želi na teren, još uvijek se želi natjecati, ali tijelo uslijed brojnih ozljeda i operacija izazvanih ozljeama, jednostavno ne može dalje. Nažalost, više ne mogu trenirati i igrati na način na koji sam to činila prije, na koji sam navikla, a ako ne mogu, ne samo dostići svoj najbolji rezultat, već ga i prestići, onda nema svrhe ići dalje kroz nešto što me neće profesionalno zadovoljiti i ispuniti. Kao igrač nikad se nisam zadovoljava prosjekom, radila sam mnogo na terenu, stremila ka velikim rezultatima, nisam ostvarila maksimum, ali nisam nezadovoljna. Kada se sve zbroji i oduzme, smatram da je u ovoj situaciji jedina ispravna odluka', napisala je tada.