Story radio
Početna Celebrity 8067 prikaza 13. kolovoza 2019.

Bivša supruga Darka Lazića oglasila se o trudnoći

Instagram.

Iznenadila

Zadnjih tjedana, naveliko se šuška o trudnoći srpske pjevačice Ane Sević. Bivša supruga, srpskog pjevača Darka Lazića, ipak je odlučila dati do znanja svima što misli o tome i to dok je još uvijek na godišnjem odmoru u Crnoj Gori. Kako piše Dnevni Avaz, društvo joj pravi petogodišnja kći Lorena i novi dečko, poduzetnik Daniel Nedeljković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Naime, priče da je 33-godišnja Ana trudna zadnjih dana su dosegle svoj vrhunac i to nakon, što su navodno viđeni u Kotoru kako kupuju test za trudnoću. Ana je očito, piše Dnevni Avaza, ovim špekulacijama odlučila stati na kraj te je objavila fotografiju s jahte. Na njoj je Ana pozirala u badiću i pokazala nikad 'isklesaniji' trbuh. Obožavatelji su ostali oduševljeni, njezinom figurom, a na ovaj način je i uspjela ušutkati brojne glasine bar za sad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Podsjetimo, Ana je bila u braku s Darkom Lazićem od 2014. do 2018. godine, kad su prestali živjeti skupa, a sam razvod finalizirali su tek prije par mjeseci. Darko je sada ponosni otac sinčića Alekseja, kojeg je dobio sa 20-godišnjom djevojkom Marinom Gagić, dok je Ana u vezi s poduzetnikom Danielom Nedjeljković, a zajednička kći Ane i Darka, službeno živi kod majke.
 

 

 

Komentari