Srpska pjevačica Ana Sević, u javnosti najpoznatija po braku sa sada već bivšim suprugom Darkom Lazićem koji je u listopadu prošle godine preživio stravičnu prometnu nesreću u kojoj je zamalo izgubio život, sada se oglasila na svom Instagram profilu. Iza pjevačice je težak životni period, a sada kada je Darko Lazić konačno došao kući, pjevačica je odlučila ponovno se posvetiti sebi i nastaviti sa svojim životom.

Ana je u novu godinu ušla skupa s kćerkicom Lorenom koju je dobila 2014. godine u braku s pjevačem, a nakon dramatičnog perioda pauze u kojem se Lazić borio za život, pjevačica je konačno ponovno zapjevala. Naime, 33-godišnjakinja je na svom Instagram profilu najprije objavila pjesmu 'Survive' u kojoj simbolično poručuje da je preživjela težak period koji se nalazi iza nje, a zatim je objavila nekoliko videa u kojima se zabavlja na privatnoj zabavi u društvu srpskih kolega s estrade.

Podsjetimo, par se vjenčao 2014. godine kada je na svijet došla i kćerkica Lorena, a u siječnju 2018. u medijima je odjeknula vijest kako se naizgled savršen par razvodi. Nedugo nakon medijskih natpisa oglasili su se i Ana i Darko te potvrdili kako su odlučili krenuti svatko svojim putem. Pjevač je nakon toga upoznao Marinu Gagić s kojom sada očekuje drugo dijete.