Jedna od omiljenih domaćih voditeljica, 37-godišnja Ana Stunić i njezin dugogodišnji partner Filip Despot, prije šest mjeseci su dobili svoje prvo dijete, sinčića Jonu. Lijepa voditeljica ne skriva koliko uživa u majčinstvu pa tako redovno na svom Instagram profilu dijeli trenutke s malenim, a danas je odlučila iskreno progovoriti o životu s najmlađim članom obitelji.

'Ovako nas dvoje sa smiješkom zadnjih šest mjeseci. Pamtim svaki dan i svaku noć, i da, sve ono što je bilo teško već sam zaboravila, a ono što je bilo prelijepo već oplakujem što je prošlo. Moj mali miš raste, svaki dan, svake sekunde u svakom pogledu. A moja ljubav je toliko nezamislivo velika da se bojim da ću puknuti na dva, tri, dijela', napisala je bivša voditeljica ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju sinčića Jone koji danas slavi svojih prvih šest mjeseci. 

Inače, javnosti je Anu Stunić prije desetak godina zapazila kao voditeljicu Red Carpeta Nove TV, da bi potom preuzela voditeljsku palicu In Magazina iste televizijske kuće. Tamo se i okušala na poziciji Social media managera. Nakon odlaska s Nove TV, zaposlila se kao digitalni strateg u domaćoj PR agenciji. ‘Nakon jedne cijele dekade provedene na Novoj TV, došlo je vrijeme za moje nove profesionalne izazove. To je osnovni razlog zbog kojeg sam odlučila završiti suradnju s Novom TV’, rekla je Ana tada za Story.hr.