Story radio
Početna Celebrity 32049 prikaza 11. travnja 2019.

Bivša voditeljica Nove TV: 'Bojim se da ću puknuti'

Arhiva.

Iskreno progovorila

Jedna od omiljenih domaćih voditeljica, 37-godišnja Ana Stunić i njezin dugogodišnji partner Filip Despot, prije šest mjeseci su dobili svoje prvo dijete, sinčića Jonu. Lijepa voditeljica ne skriva koliko uživa u majčinstvu pa tako redovno na svom Instagram profilu dijeli trenutke s malenim, a danas je odlučila iskreno progovoriti o životu s najmlađim članom obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @anastunic

'Ovako nas dvoje sa smiješkom zadnjih šest mjeseci. Pamtim svaki dan i svaku noć, i da, sve ono što je bilo teško već sam zaboravila, a ono što je bilo prelijepo već oplakujem što je prošlo. Moj mali miš raste, svaki dan, svake sekunde u svakom pogledu. A moja ljubav je toliko nezamislivo velika da se bojim da ću puknuti na dva, tri, dijela', napisala je bivša voditeljica ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju sinčića Jone koji danas slavi svojih prvih šest mjeseci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @anastunic

Inače, javnosti je Anu Stunić prije desetak godina zapazila kao voditeljicu Red Carpeta Nove TV, da bi potom preuzela voditeljsku palicu In Magazina iste televizijske kuće. Tamo se i okušala na poziciji Social media managera. Nakon odlaska s Nove TV, zaposlila se kao digitalni strateg u domaćoj PR agenciji. ‘Nakon jedne cijele dekade provedene na Novoj TV, došlo je vrijeme za moje nove profesionalne izazove. To je osnovni razlog zbog kojeg sam odlučila završiti suradnju s Novom TV’, rekla je Ana tada za Story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @anastunic

 

Komentari