Ana Stunić i njezin dugogodišnji dečko Filip ubrzo će postati roditelji. Već se duže vrijeme u gradskim koluarima može čuti kako je bivša voditeljica u blaženom stanju, a na naš upit, 37-godišnja Zagrepčanka tu vijest niti je potvrdila niti demantirala. No, posljednje fotografije na njezinom Instagram profilu potvrda su sretne vijesti i dokaz da će mladi par ovu jesen svoju obitelj proširiti novim članom.

Anu Stunić javnost je prije desetak godina zapazila kao voditeljicu Red Carpeta Nove TV, da bi potom preuzela voditeljsku palicu In Magazina iste televizijske kuće. Tamo se i okušala na poziciji Social media managera. Nakon odlaska s Nove TV, zaposlila se kao digitalni strateg u domaćoj PR agenciji. ‘Nakon jedne cijele dekade provedne na Novoj TV, došlo je vrijeme za moje nove profesionalne izazove. To je osnovni razlog zbog kojeg sam odlučila završiti suradnju s Novom TV’, rekla je Ana tada za Story.hr.
Ana je velika zaljubljenica u sportm, osobito trčanje, koje promovira gdje god stigne.  S promoviranjem trčanja ne prestaje ni kada ona sama zbog trudnoće ne može sudjelovati. Upravo stoga za očekivati je da će se ova zaljubljenica u aktivan i zdrav život, trčanju vratiti čim bude mogla.

A post shared by @anastunic on