Ana Stunić, bivša voditeljica Nove TV, prije manje od dva tjedna dobila je svoje prvo dijete s dugogodišnjim partnerom, Filipom Despotom, a par uživa roditeljskoj ulozi punim plućima. Ponosni roditelji malenog sinčića što više vremena nastoje provoditi zajedno, a svoje simpatične obiteljske avanture Ana povremeno podijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Tako je ovoga puta objavila obiteljski selfie koji je u kratkom vremenu osvojio njezine pratitelje na Instagramu.
Ana i Filip poziraju odjeveni u 'kućnom izdanju', a vesela majka svog mališana drži u naručju, dok ju njezin odabranik grli jednom rukom, a drugom ih zajedno fotografira u ogledalu. 'Mala obitelj', napisala je sretna Ana i ubrzo primila brojne pozdrave, komplimente i komentare svojih obožavatelja. Mnogi su istaknuli kako sinčić neodoljivo podsjeća na svog oca te kako svi troje zajedno čine preslatku, sretnu obitelj.
Inače, javnosti je Anu Stunić prije desetak godina zapazila kao voditeljicu Red Carpeta Nove TV, da bi potom preuzela voditeljsku palicu In Magazina iste televizijske kuće. Tamo se i okušala na poziciji Social media managera. Nakon odlaska s Nove TV, zaposlila se kao digitalni strateg u domaćoj PR agenciji.