Gianna Apostolski, bivša voditeljica 'Golih vijesti' i sadašnja vlasnica PR agencije u Splitu, nebrojeno puta je pokazala da je veliki 'veseljak' i da zaista zna kako uživati u životu.

Trenutno se nalazi na otoku Visu s kojeg se vraća kroz nekoliko dana, ali odmor joj ne protječe baš onako kako je zamišljala. Baš zato jer rijetko kada može biti 'na miru', da odmara, Gianni teško pada ozljeda koju je dobila iz potpuno banalne situacije kada je nogom zapela za kauč u dnevnom boravku. Naime, iako joj je nožni prst naotekao, tog trena nije ni shvatila da je došlo do ozbiljne ozljede, pa je provela cijeli dan na plaži, plivajući, penjući se po uzbrdicama i provodeći vrijeme na večeri i u kinu.

'Ujutro kada sam se probudila, otišla sam doktoru opće prakse koji mi je dao uputnicu za slikanje noge, ali budući da se u apartmanu do onog u kojem ja odsjedam nalazio neki stranac, traumatolog, on mi je pregledao nogu i imobilizirao je dok se ne vratim u Split kada ću moći otići u bolnicu' ispričala je.

Najgore od svega ipak joj pada spomenuto mirovanje: ' Ja sam uvijek u pogonu, u akciji i hiperaktivna i sve mi možeš napraviti, samo me nemoj poleći u krevet i da se ne smijem micati, ali to je jedini način da ovo prođe jer na ovom dijelu noge, odnosno, nožnom prstu, gipsa nema, jedino mirovanje i mobilizacija. Poslove i sastanke ću obavljati na električnom romobilu koji imam, ali najbitnije od svega je da nije glava. Noga će proći.'

Giannin dečko pokušao je iz cijele situacije izvući najbolje pa se našalio s njom rekavši joj kako bi se možda za bolje 'snalaženje' po svijetu trebala potpuno opremiti. 'Rekao mi je da moram nositi Marte, štitnike za koljena i laktove, a za svaki slučaj bila bi dobra i kaciga na glavi' otkrila je bivša voditeljica.

Iako joj ovo nije bilo prvi put da je nešto slomila, njen užurbani tempo života, očito ju je sada odlučio malo usporiti. 'Tijekom svog života sam lomila i noge i ruke. Ja sam jedna mala smotana, tako da sam navikla na to. Naravno, nikom to ne bi poželjela jer zaista boli, ali kako sam izdržala i longetu duž cijele noge, tako ću izdržati i mobilizaciju ova tri prsta. Boli me i teško mi je naravno, ali koristit ću se električnim romobilom, a za druge stvari mi je tu dečko pa će mi pomagati' podijelila je za Story.hr Gianna.

Više nego medicini ipak, Gianna vjeruje lokalnim bakicama koje su joj nekada kao djetetu namještale slomljenu ruku: ' Kada sam bila mala, slomila sam ruku i onda me je moja baka vodila nekoj lokalnoj bakici koja mi je namještala ruku. Još se dan danas sjećam koliko me je to boljelo i kako je 'škljocnulo', ali pomogla mi je. Te bakice su zakon, bolje nego svi doktori danas. Stara medicina je najbolja.'