Gianna Apostolski nebrojeno je puta pokazala da više od svega voli dobru zabavu, a ljeto koje gotovo pa izmiče kraju odlučila je u potpunosti iskoristiti. Tako se vlasnica PR agencije i bivša voditeljica 'Golih vijesti' uputila na Zrće kako bi prisustvovala popularnom Sonus Festivalu i isplesala dušu.

'Došla sam na Sonus jer odavno nisam bila, tu su mi svi dragi prijatelji koje dugo nisam vidjela. Naravno, došla sam, i zbog svojih jako dragih DJ-eva, Martinez Brothersa i Marca Carole. Nažalost, neću moći ostati svih pet dana, ostajem još samo dan ili dva', rekla ze Story.hr Gianna te objasnila zbog čega mora prekinuti svoju party čaroliju.

'26.kolovoza slavim rođendan pa idem na privatni otok koji sam dobila samo za sebe i na koji će doći moja ekipa pa ću tamo slaviti. Planiramo imati vlastitog DJ-a ili DJ-icu tako da to bude pravi pravcati party, ali ćemo biti izolirani od drugih', otkrila je 40-godišnjakinja. No, nakon dostojno proslavljenog rođendana, Gianninoj festivalskoj turi još uvijek nije kraj, za razliku od one na našoj obali.

'U Hrvatskoj sezona festivala lagano izmiče kraju, ali planiram ići na one inozemne - ADE u Amsterdamu i Sonar u Barceloni, a možda i zatvaranje sezone na Ibizi ove godine. Volim festivale i to su događaji i mjesta gdje ću uvijek doći nasmijana jer volim elektronsku glazbu i uživam u svemu tome', priča simpatična Splićanka. Mnogi će se zapitati kako, nakon toliko tulumarenja, Gianna ima 'ostane živa' te kako izdrži toliko dugo na raznim podijima poznatih festivala, no ona je razvila učinkovitu taktiku za dobru i dugu zabavu.

'Što se tiče izdržljivosti na festivalima, stvarno mogu dugo izdržati jer sam odlučila da ne pijem alkohol pa je onda sve puno lakše. Kad pijem, alkohol me baci u neku drugu dimenziju i onda sam sutra dan svakakva i nikakva. Ipak sam žena u godinama koja će uskoro navršiti 41. pa to ide malo drugačije nego prije. Prije sam se od tri dana festivala oporavljala pola dana, a sada se od jednog dana oporavljam pet', kroz smijeh je priznala Gianna i otkrila svoj recept za 'dan poslije: 'Pijem vodu, čistim organizam i na kraju mi bude lijepo.'