Prije nego se udala za princa Harryja i postala vojvotkinjom od Sussexa, Meghan Markle aktivno se bavila glumom. Zbog ljubavi se odrekla karijere, no sad su njezine bivše kolegice odlučile progovoriti o detaljima njezine karijere jer javnost još uvijek zanima sve o njezinom 'prijašnjem životu'. 

Tako su Chrissy Teigen i Mandy Moore otvoreno progovorile kakva je Meghan kad se kamere ugase. Manekenka i supruga pjevača Johna Legenda prije nego se probila radila je kao hostesa showa ‘Deal or No Deal’, a upravo Meghan joj je bila kolegica. Danas Chrissy u svim intervjuima pitaju kakva je vojvotkinja bila: 'Svi me uvijek pitaju isto pitanje, kakva je Meghan, a ja se odmah ograđujem riječima da ne želim iznositi nikakvu prljavštinu', odgovorila je i dodala kako se sjeća da je vojvotkinja predivna osoba. Dodala je i kako svi žele 'prljave detalje', no ona ne zna ništa što bi naškodilo Meghaninu ugledu.

O vojvotkinji je progovorila i glumica te pjevačica Mandy Moore, poznata po svojoj ulozi u seriji 'This is Us'. Priznala je kako je 2006. provela neko vrijeme s Meghan. Naime, Mandy je glumila u filmu ‘Dozvola za vjenčanje’, a jedan od producenata bio je Meghanin bivši suprug, Trevor Engelson. 'S obzirom na to da je Trevor bio producent filma u kojemu sam glumila, kada sam upoznala Meghan, provela sam mnogo vremena s njom. Ona je jedna draga i velikodušna žena', komentirala je glumica, koja je iskoristila nekoliko prilika ne bi li pohvalila Vojvotkinju. Sudeći prema riječima bivših radnih kolegica, Meghan se na sve ostavlja pozitivan dojam.