Bivši igrač Dinama, nogometaš Luis Ibanez, prošetao je središtem Zagreba u pratnji lijepe supruge Matee. Luis, koji s 29-godišnjom Mateom ima dvojicu sinova, sa suprugom i djecom često dolazi u posjet Zagrebu. Par se za šetnju Cvjetnim trgom modno uskladio.  

Matea je odabrala sive uske traperice i svijetli kaput s uzorkom, dok je na nogama imala trenutno najpopularniji model tenisica s potpisom Balenciage i Yves Saint Laurent torbicu, dok je Luis uz traperice odabrao bijele tenisice Alexandera McQueena.  

Ovaj 30-godišnji popularni lijevi bek, koji trenutno igra za turski Trabzinspor, živio je u Zagrebu od 2008. do 2015. godine, a sada ga možemo vidjeti samo povremeno, kad njega i suprugu ekonomisticu uhvati nostalgija za zagrebačkim ulicama. Zajedno su deset godina, a u sretnom braku šest godina i imaju šestogodišnjeg sina Thiaga i dvogodišnjeg Mathiasa.

Njihova ljubavna veza počela je kada je on stigao u Dinamo, no 2015. preselili su u Beograd, a zatim u Tursku, gdje simpatični Argentinac trenutno igra. Uistinu su nerazdvojni par od dana kad su se sreli, a ljubav im i dalje cvjeta. U jednom od razgovora za Story Matea je ispričala kako im se odnos nije puno promijenio otkako su u braku.  

'Prije vjenčanja bili smo četiri godine u vezi, od kojih smo dvije živjeli zajedno. Tri godine braka definitivno su mi proletjele, a to najviše vidim po našem malenom Thiagu. Po njemu najbolje vidim kako vrijeme brzo prolazi. No sve su to čari života, braka, roditeljstva, a u tome iskreno uživam. Predivno je gledati dijete kako raste i razvija se u pravog malog čovjeka. Thiago je upotpunio naš život i život naših obitelji', rekla je Matea.