Luis Ibanez, bivši Dinamovac koji danas igra za turski nogometni klub Trabzonspor na poziciji braniča, završio je u bolnici..

Na svojim društvenim mrežama Matea Ibanez, supruga nogometaša, obavijestila je svoje pratitelje da je nogometaš je noć probdio u bolnici s kanilom u ruci. Na snimci se vidi kako medicinski tehničar Luisu omata zavoj oko desnog dlana, a Matea je za Story.hr rekla da je riječ o infekciji ruke koja mu se tijekom večeri pogoršala. 'Slobodna večer u bolnici', napisala je uz video svog dragog kako pogledom prati što medicinski tehničar radi. Naime, nakon utakmice koju je Luis s momčadi odigrao, igrači su dobili slobodnu večer, koju je bivši Dinamovac nažalost proveo u bolnici. 



Netom prije nezgode, Matea je s dva sina cijeli dan provela u parku, nakon čega su uz stotine obožavatelja pričekali Luisa i njegovu momčad ispred hotela u kojem je odsjeo. Navečer je par uživao u jednom od najboljih turskih restorana, Scarlet, kako bi što bolje iskoristio slobodan dan uz svoju dragu, a svega sat vremena kasnije, nogometaš je završio u bolnici. 

Podsjetimo, Luis i Matea u braku su od 2013. godine, a prije toga su bili četiri godine u vezi. Svojevremeno je ekonomistica izjavila kako joj godine s Luisom lete, što najviše vidi po malenom Thiagu. 'Po njemu najbolje vidim kako vrijeme prolazi. No sve su to čari života, braka, roditeljstva, a u tome iskreno uživam. Predivno je gledati dijete kako raste i razvija se u pravog malog čovjeka. Oni su upotpunili naš život i život naših obitelji' rekla je.