Story radio
Početna Celebrity 8387 prikaza 15. svibnja 2019.

Danijel Subašić otkrio ime novorođenog sina

Marko Lukunić/PIXSELL.

Proslava tek slijedi

Danijel Subašić, nogometni vratar koji se prošle godine oprostio od angažmana u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, postao je otac sinčića, kojeg mu je njegova supruga Antonija Bozza u ponedjeljak donijela na svijet u rodilištu u Petrovoj.
Kako prenosi 24sata, 34-godišnji Danijel dao se na planiranje proslave rođenja svoga nasljednika, zajedno sa svojim roditeljima, ocem Jovom i majkom Bojom.
'Takav je isti bio i moj Danijel kad se rodio. Ma baš isti!', izjavila je Danijelova majka. Maleni se rodio s tri kilograma i busenom crne kose, a naš nogometaš odlučio ga je supruzi u čast nazvati Antonio.
 
Podsjetimo, 34-godišnji vratar kluba 'Monaco' i 33-godišnja pedagoginja ruske nacionalnosti, upoznali su se prije 17 godina, još kad Danijel nije bio član nogometne reprezentacije. Njegova draga bila je uz njega cijelim putem tijekom uspona u karijeri, pa je se bez problema može nazvati nogometaševom najvećom podrškom, što Zadranin nerijetko i sam ističe. U vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, 33-godišnjakinja je utakmice pratila iz Hrvatske, a nogometaš se tada našalio kako je njegova supruga zapravo najbolji golman. Par posljednjih godina živi zajedno u Monte Carlu.

 

 | Author: Screenshot/Instagram Screenshot/Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijel Subasic (@danijel.subasic)

Komentari