Da nogometaši i moda idu ruku pod ruku već je dobro poznata stvar, a iako ih se najčešće povezuje s manekenkama, ovoga puta to nije slučaj. 

Dapače, naši umirovljeni reprezentativci jako dobro znaju što rade u modnom smislu i sami. Kada je u pitanju neka svečana prilika, momci iz svojih ormara vade najbolje toalete i bez problema zasjene sve prisutne, pa ih se vrlo lako može zamijeniti i za manekene. Bivši reprezentativci u utorak su od predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović primili odlikovanja za svoj uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nakon uručene nagrade uputili su se na donatorsku večeru humanitarne zaklade Vatreno srce. 

Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Danijel Subašić odmah su iskoristili priliku za srediti se i zapečatiti trenutak fotografijom. Naravno, što nije na Instagramu, nije se ni dogodilo, pa je Subašić odlučio podijeliti fotografiju sa svojim obožavateljima i pohvaliti se svojim prijateljima koje smatra dijelom svoje obitelji.

Umirovljeni reprezentativci nikako ne izgledaju umirovljeno što su primijetili i njihovi obožavatelji koji nisu imali dovoljno riječi hvale za njihova besprijekorna izdanja. U svega nekoliko sati, dečki su prikupili gotovo 60 000 lajkova, zaradili brojne izjave ljubavi i komplimente na račun svog izgleda.