Story radio
Početna Celebrity 8925 prikaza 17. veljače 2018.

Bivši rukometaš tata je za poželjeti

Jadran Babić.

Brižni tata Ivano uživao je u sunčanom danu i društvu svoga sina

Bivšeg rukometnog reprezentativca Ivana Balića rijetko s obitelji imamo priliku vidjeti u javnosti, no prošli ga je tjedan naš fotograf snimio s mlađim sinom Vigom u rodnom Splitu. Mališana, koji će u ožujku navršiti četiri godine, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena poveo je maskiranog u šetnju rivom, a nagađa se da je njegova partnerica Mirela Delić ostala kod kuće s njihovom dvogodišnjom djevojčicom Nolom.

Ivano, koji je u prvom braku dobio i danas 17-godišnjeg sina Dinu, posljednje mjesece sve češće provodi u Dalmaciji, gdje je s bivšim suigračem Petrom Metličićem krenuo korak dalje u promociji rukometa. Naime, njihova Akademija Balić-Metličić nositelj je projekta ERSTE Rukometna Liga Dalmacija, koja bi trebala početi u veljači i završiti u svibnju. 

'Raditi s djecom, vidjeti kako uživaju u svakom trenutku te koliko daju od sebe, nešto je neprocjenjivo. Zbog toga smo tu. Siguran da ćemo sljedećih mjeseci vidjeti velik broj malih rukometaša na djelu diljem Dalmacije', rekao je Balić, čija je Akademija prošle godine proslavila deset godina rada.

 | Author: Jadran Babić Jadran Babić.

 | Author: Jadran Babić Jadran Babić.  | Author: Jadran Babić Jadran Babić.

Komentari