Bivši reper Kevin Federline od kojeg se pjevačica Britney Spears razvela 2007., dobiva alimentaciju u iznosu od 20 tisuća dolara mjesečno, no tvrdi kako mu ni to nije dosta. 

Naime, nakon što je 2008. godine doživjela potpuni slom i izgubila starateljstvo nad sinovima, popularna pjevačica Britney Spears godinama se od svega oporavljala. Britney već neko vrijeme niže nove glazbene uspjehe, a njezin bivši je u nekoliko navrata tražio više novaca te se sada ponovno javio i pokušao od pjevačice izvući još, a sve s obrazloženjem kako nema dovoljno za uzdržavanje sinova Seana i Jaydena. Kevin zarađuje tri tisuće dolara mjesečno koje mu uz alimentaciju, kako kaže, nisu dovoljne za brigu o djeci.

Britney je pristala na zahtjeve bivšeg supruga te će mu isplaćivati dodatnih nekoliko tisuća dolara. Izvor blizak pjevačici je izjavio kako Kevin pretjeruje te da ni Britney ne troši više 20 tisuća dolara mjesečno na dječake, a imaju sve što im je potrebno za život. 

Britney i Kevin su se vjenčali 2004., a 2007. je njihova ljubav doživjela krah iste godine kada je pjevačica doživjela živčani slom, a mnogi upravo njega krive za to. Kevin se 2013. oženio odbojkašicom Victoriom Prince te s njom ima kćeri Jordan i Peyton, a popularna pjevačica je u vezi s fitness modelom Samom Asgharijem u kojeg se zaljubila nakon što su snimili spot za 'Slumber Party'.