Glumac i bivši suprug Jennifer Aniston, Justin Theroux, nakon godinu dana 'borbe' sa susjedom Normanom Resnicowom u stambenoj zgradi u New Yorku, završio je na sudu. 

Tijekom velike svađe došlo je i do nekoliko fizičkih obračuna i prijetnji, a sve zbog 40 kvadrata prostora za koji oboje tvrde da je njihov. S obzirom na to da nikako nisu mogli postići dogovor, cijeli slučaj završio je na sudu. 'Zahtjevamo natrag svoj posjed i jedino što uz to želimo je mir', branio je glumca njegov odvjetnik, a suprotna strana je rekla kako samo želi ostati na vlastitom posjedu u kojem stanuje. Iako je navodno riječ o prostoru koji je u vlasništvu Justina Therouxa (o dijelu stubišta i podruma), omraženi susjed se u njega uselio još 2004.godine i ne želi se iseliti. Srećom za glumca, brojni svjedoci su i njihovi susjedi koji se već godinama žale na ponašanje Normana, ali dok ročište ne završi, Justin ne može ništa riješiti. 

Podsjetimo, o sukobu susjeda pisalo se još kada su Jennifer i Justin bili u braku, jer je glumica tada optužila Normana da ih špijunira i fotografira kroz prozor, što je izazvalo još veće nesuglasice između bivših supružnika.