Glumica Jennifer Aniston proslavila je u veljači svoj 50. rođendan, a među brojnim gostima na njenoj zabavi bio je i njen bivši suprug, glumac Brad Pitt. Mediji su tada nagađali što je 55-godišnji Brad poklonio svojoj bivšoj za rođendan i hoće li se njih dvoje pomiriti, a sada se saznalo kako te glasine i nisu bez temelja. Naime, kako prenosi Mirror, prijatelj blizak Jennifer se izlanuo i rekao kako je Brad potrošio čak 522 milijuna kuna, odnosno 79 milijuna dolara za poklon bivšoj dragoj!

Zvijezda 'Oceanovih jedanaest' odlučio je učiniti za Jennifer rođendan uistinu posebnim pa joj je poklonio vilu na Beverly Hillsu u kojoj su skupa živjeli dok su bili u petogodišnjem braku. 'Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Jennifer je jako žalila što ju Brad nije kupio tada', ispričao je prijatelj blizak glumici. Ipak, želja joj se naposljetku ostvarila i Brad joj poklonio upravo tu kuću. Fotografije možete pogledati u galeriji.

4169

Kuća je izgrađena tridesetih godina prošlog stoljeća, a par ju je renovirao od 2001. do 2006. godine. Poznato je da Brad voli arhitekturu i da je čak sam izgradio u dvorištu svoje kuće zabavni park za svoju djecu iz braka s Angelinom. Imanje u kojem su Brad i Jennifer nekad bili sretni ima četiri spavaće sobe, teretanu, bazen, teniski teren, puno prostora i još mnogo toga. 

Podsjetimo, obožavatelji ovog para već se godinama nadaju da će se oni ponovno biti skupa, a nedavno je i 47-godišnji model Caprice Bourret izjavila kako misli da su Brad i Jennifer savršen par, a 43-godišnju Angelinu Jolie je nazvala 'strašnom ku**om'. Ona je, naime, jednom večerala s Angelinom i Bradom, ali odvojeno. 'Ne mogu se sjetiti jesu li oni tad već bili u braku, ali Angelina je bila grozna. Ponašala se kao prava ku***a. Tijekom večere nije progovorila niti jednu riječ, samo je sjedila i buljila u prazno. Iskreno, bila je užasna', ispričala je Caprice.