Kad pogledate bivše supružnike Vanju i Zorana Mamića teško je povjerovati da je riječ o ljudima koji bi mogli biti nečiji djed i baka, no upravo bi se ove godine trebalo roditi njihovo prvo unuče. Kako ekskluzivno doznajemo, njihova 25-godišnja kći Nina u drugom je stanju, a otac je popularni zagrebački reper Josip Jakopec Jopa. 

O sretnom događaju 29-godišnjak je početkom svibnja napisao ‘Pjesmu Tebi’ koja se može poslušati na YouTubeu, a u čijem opisu stoji: “Pjesmu sam posvetio svojoj bebi koju očekujem... I nisam znao hoće li biti curica ili dečko. U međuvremenu sam doznao da je curica!”. Iako očito uzbuđen zbog činjenice da će postati otac, o čemu svjedoče i njegovi statusi na Facebooku, za Story ipak ništa nije želio komentirati. Nismo uspjeli doći ni do komentara obitelji Mamić, stoga nije poznato kada bi točno djevojčica trebala doći na svijet. 

Od osoba bliskih Nini i Josipu doznali smo da su vezu navodno počeli prije nešto manje od godinu dana, a nagađa se da su se upoznali u Međugorju. Jopa, kojeg nazivaju jednim od najboljih underground repera, a na toj je sceni prisutan više od deset godina, često sudjeluje u molitvama zajednice Srce Isusovo. Riječ je o zajednici čiji je voditelj glazbenik Alan Hržica, a nakon povratka iz komune priključio joj se i reper Marin Ivanović Stoka. Nije poznato sudjeluje li i Nina u molitvama zajednice ili je njihov susret bio slučajan, ali upućeni kažu da je Josip definitivno dobar izbor, pogotovo zato što je riječ o dobrom i marljivom dečku i nadaju se da njihov odnos neće biti turbulentan kao veza s bivšim dečkom zbog kojeg je prije dvije godine, nakon što mu je slala prijeteće poruke, završila u pritvoru. Osim što se bavi glazbom, Josip je, kako se pisalo, sudjelovao u razminiranju Hrvatske - od Baranje, Siska i Petrinje do Like i ostalih dijelova zemlje, a prošle je godine počeo raditi na tome da postane vatrogasac. Nina je, pak, nakon završene srednje škole u Milanu upisala studij grafičkog dizajna na prestižnoj akademiji Nuova Accademia di Belle Arti u Milanu. Na-kon završenog trogodišnjeg studija, sredinom 2016. odlučila je obrazovanje nastaviti u Berlinu, gdje je upisala DJ Akademie Berlin. 

- Nina je najambicioznije dijete koje znam. Jest da mi je kći i ne mogu biti objektivna, ali takvu svestranost i volju ne susrećeš često. Nakon završenog studija grafičkog dizajna, odlučila je slijediti san i upisati DJ akademiju. Odluka je pala nakon što je bila na koncertu Nine Kraviz, slavne ruske DJ-ice. Jako je talentirana za glazbu pa sam je podržala u njezinoj odluci. Jest da mi ponekad teško padne što nismo blizu, ali ako je ona sretna, i ja sam. Izrazila je želju da ondje u rujnu upiše i studij psihologije. No vidjet ćemo - ispričala je Vanja jednom za Tportal te dodala da je i sa 22-godišnjim sinom Brunom i s kćeri uvijek imala odnos pun povjerenja. 

- Na djecu sam ponosna i s njima jako povezana. Nina voli učiti, napredovati. Vrlo je savjesna, odgovorna, bolju kćer nisam mogla poželjeti - otkrila je stomatologinja i dizajnerica interijera koja je odlučila potražiti ljubavnu sreću nakon što su djeca odrasla i otišla svojim putem. 

Kako se nedavno pisalo, njezin novi odabranik je Mladen Veber, potpredsjednik Atlantic Grupe za operativno poslovanje te predsjednik Uprave košarkaškog kluba Cedevita s kojim je prošli tjedan snimljena na košarkaškoj utakmici u Splitu. Ni njezin bivši suprug, od kojeg se razvela 2010., navodno ne samuje. Zorana se povezuje s bivšom manekenkom Darijom Crnjaković koja ga, pisalo se, posjećuje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje godinu i pol trenira klub Al Ain. I to mu odlično ide. Naime, bivši Dinamov trener i sportski direktor potkraj travnja osvojio je ondje prvu titulu, klub je osigurao naslov prvaka, a on je time postao jedan od najboljih trenera u Aziji. 

- Al Ain ponovno je prvak nakon tri godine. Srušili smo sve rekorde ove sezone. Najviše postignutih golova, najmanje primljenih, najdulji niz bez poraza - rekao je za 24sata i dodao: 

- Imam ugovor do lipnja 2019. godine. Ponuda ima, ali ne razmišljam o odlasku. Ovdje mi je dobro i vezan sam ugovorom.