Pjevač popularne grupe 'Coldplay', 42-godišnji Chris Martin i glavna glumica filma '50 nijansi sive', Dakota Johnson, prije dva su mjeseca iznenadno prekinuli, a par je navodno u tom razdoblju razgovarao i o mogućim zarukama. Međutim, čini se kako je ova 29-godišnjakinja ipak dala novu šansu staroj ljubavi.

Naime, kako prenosi Daily Mail, par je viđen na koncertu Rolling Stonesa u News Yorku, a samo dan poslije snimljene su fotografije s plaže, koje su potvrdile šuškanja kako je par ponovno zajedno. Sudeći po fotografijama, koje možete pronaći ovdje, par je sretniji nego ikad. Zajedno su uživali na plaži, a simpatična Dakota vrijeme je kratila skačući po 'novom' dečku, što, ako je suditi prema fotografijama, njemu nije nimalo smetalo.

Podsjetimo, Dakota i Chris, prije dva su mjeseca naglo prekinuli svoju dvogodišnju vezu. Par je prohodao nedugo nakon razvoda pjevača i glumice Gwyneth Paltrow s kojom je ostao prijatelj. Sa 46-godišnjakinjom se sprijateljila i Dakota, kao i s njihovom djecom, 13-godišnjim sinom Mosesom i 15-godišnjom kćeri Apple.