Story radio
Početna Celebrity 1767 prikaza 19. srpnja 2019.

BIZARNO Komentirao fotografiju svoje kćeri u tangama

Profimedia.

Izazvao lavinu komentara

Američki glumac, 61-godišnji Alec Baldwin, izazvao je lavinu podijeljenih reakcija nakon što je komentirao fotografiju 23-godišnje kćeri Ireland Baldwin, koju je dobio u braku s bivšom suprugom, glumicom Kim Basinger, a na kojoj 23-godišnjakinja izazovno pozira imajući na sebi samo minijaturne gaćice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ireland (@irelandbasingerbaldwin)

Naime, Ireland je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira na vrhu zgrade te pri tome pokazuje stražnjicu više od pola milijuna obožavatelja koji ju prate. Iako je manekenkina objava prikupila mnoštvo komentara, najviše je pažnje pak privukao onaj njezinog 61-godišnjeg oca. 'Oprosti, ali što je ovo?', iznenađeno je upitao glumac ispod fotografije na što je dobio podijeljene reakcije pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ireland (@irelandbasingerbaldwin)

Dok su neki opravdavali nesvakidašnji potez 23-godišnjakinje, bilo je i onih koji su ovo objasnili kao 'rezultat nedostatka pažnje prilikom odrastanja'. Također, osim oca, Ireland je spornu fotografiju komentirao i stric, 56-godišnji glumac William Baldwin. 'Teška fotografija stricu Billyju za lajkanje. Neugodno', napisao je glumac. Međutim, najstarija kći Aleca Baldwina nije se previše zamarala reakcijama te je odlučila ne odgovoriti na komentare oca i strica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ireland (@irelandbasingerbaldwin)

 

Komentari