Glumica Jennifer Aniston, koja danas slavi jubilarni 50. rođendan, sa zabavom je počela jučer, kada je priredila rođendanski party u holivudskom Sunset Tower Hotel. Mnogi će se složiti da je najviše pažnje privukao Brad Pitt, bivši suprug slavljenice, koji se pojavio na rođendanskom tulumu, što su mnogi protumačili kao skoro pomirenje.

No, dosta je i onih koji misle da je 42-godišnja holivudska glumica Reese Witherspoon ukrala poveći dio pažnje. Za razliku od Brada i Jennifer, Resse se ne spominje u pozitivnom kontekstu. Naime, paparazzi su je ovjekovječili trenutke gdje se vidi kako je poznata plavuša popila dosta previše. Zbog stanja u koje se dovela, Resse je pala na stepenicama, a sama se nije uspjela podići nego joj je to pošlo za rukom tek uz pomoć radnice hotela u kojem je održana zabava.

Njezino lice kada je sjela u automobil, također svjedoči kako se ipak malo previše opustila na rođendanskoj zabavi prijateljice i kako joj alkohol ne radi dobro. Nije poznato je li joj zbog neprimjerenog ponašanja zamjerila slavljenica, koja prijateljuje s Reese godinama, a zajedno su glumile i u seriji Prijatelji, koja je proslavila Jennifer.