Story radio
Početna Celebrity 2429 prikaza 08. studenoga 2018.

Blanka Vlašić za rođendan potvrdila tko joj je najbitniji

Instagram (Screenshot).

Naša uspješna atletičarka napunila je 35 godina

Jedna od najuspješnijih hrvatskih atletičarki, Blanka Vlašić 2012. godine doživjela je tešku ozljedu zbog koje nije mogla nastupiti na Olimpijskim igrama nakon čega je pronašla novi smisao kojem se potpuno prepustila. Još tada je rekla kako se dugo samosažalijevala i plakala, a prijatelj joj je zapalio cvijeću ispred kipa svetog Ante na Poljudu. Ubrzo je i sama počela tamo redovito odlaziti, a na putu do Portugala gdje se liječila, cijelim putem je čitala Bibliju, što joj je poslužilo kao znak koji će slijediti.

Danas se atletičarka Blanka Vlašić potpuno okrenula Bogu te je postala voditeljica duhovnog talk showa 'Susreti uz riječi' koji će voditi s fra Antom Vučkovićem. Koliko joj je vjera važan dio života, Blanka je pokazala i svojom posljednjom objavom na Instagramu povodom svog 35. rođendanu zahvalila upravo Bogu.

Pored fotografije na kojoj pozira s velikim osmijehom, Blanka je citirala Bibliju, točnije Psalam 139. 'Hvala ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela tvoja predivna. Dušu moju do dna si poznavao', napisala je Blanka i dobila mnoštvo lajkova kao i čestitki za rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

Ljetos je Blanka odala i kada se dogodio njezin sudbonosni susret s Bogom. Ispričala je i kako je Bog utjecao na njezinu karijeru i život te se prisjetila kako prije, kao i većina kršćana, nije marila o vjeri. 'Udaljila sam se od crkve, jednostavno sam odlučila da mi Bog ne treba, da sam dovoljna sama sebi i koncentrirala sam se samo na sport. Moj cilj bio je biti najbolja na svijetu i biti najbolja svih vremena', ispričala je atletičarka.

'Sada kad vratim film shvaćam koliko sam puta išla protiv te boli i koliko sam puta maltretirala svoje tijelo. Nije bilo važno što me boli peta, ali sve se to slagalo sa strane. Normalno da tijelo neće dopustiti da ga iscrpljujem zauvijek. U jednom trenutku i tijelo kaže dosta mi je toga, nemoj mi to više raditi', prisjetila se Blanka trenutka kada je shvatila da više ne može ići otprije utabanom stazom.

Komentari