Jovana i Željko Joksimović jučer su proslavili prvi rođendanu svojih bliznaki, Ane i Srne, a slavilo se u jednoj beogradskoj igraonici. Prvom rođendanu blizanki, uz obitelj i prijatelje, prisustvovale su mnoge ličnosti iz javnog života, piše srpsko izdanje Storyja. Ponosni roditelji na slavlje su stigli noseći svoje princeze u naručju, a s njima je naravno bio i njihov sin, četverogodišnji Kosta. Među prvim gostima stigla je i Mina, kći Željka Joksimovića iz prvog braka, a došli su naravno i njegovi roditelji te brat, također pjevač Saša Joksimović, sa suprugom i sinom.

Među izvanicima bio je i političar Čedo Jovanović sa suprugom Jelenom i kćerkicom. Slavlju je prisustvovao i poznati estradni menadžer Bane Obradović i maneken i voditelj Boško Jakovljević.

O poklonu koji je namijenio svojim mezimicama, Željko Joksimović je bio prilično tajnovit.'Poklon je specijalan i tek treba stići. To je nešto što je za cijeli život, da ih podsjeća na prvi rođendan. Život nam se u potpunosti promijenio u zadnjih godinu dana, pogotovo je bio težak postporođajni period. Ja sam očekivao da će biti iste, jer su bliznakinje, ali one su skroz različite, kao da nisu sestre', otkrio je Željko za Blic.

Vrlo je dobro bila raspoložena Jovana, koja se našalila na vlastiti račun. 'Ja već godinu dana ne spavam'. rekla je kroz smijeh i dodala. 'Kosta nije ljubomoran, u kući vlada lijepa atmosfera s troje djece', dodala je.